Hormisaneerauksella jatkat savupiipun käyttöikää

Savupiiput kuluvat ja rapautuvat vuosien saatossa sään ja savukaasujen vaikutuksesta. Savupiippua ei kuitenkaan tarvitse vaihtaa uuteen vaan se voidaan palauttaa toimintakuntoonsa hormisaneerauksen avulla. Me teemme perusteellisia hormisaneerauksia tiilisavupiippuihin niin Kauhavan, Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan kuin lähiseutujenkin alueella. Ota yhteyttä, niin tulemme laittamaan hormisi kuntoon!

Hormisaneeraus massaamalla

Hormisaneeraus voidaan tehdä joko massaamalla tai putkittamalla kohteesta riippuen. Liukuvalumassaamalla tehty hormisaneeraus toteutetaan erityisen tulenkestävän Hormex-hormisaneerausmassan avulla. Kyseessä on amorfinen, kalsium-silikaattipohjainen, hydraulisesti sitova ja kemiallisesti kestävä massa, joka asennetaan savuhormien sisäpinnalle. Tämän jälkeen massan annetaan kuivua vähintään kaksi vuorokautta. Lopputuloksena hormi vetää huomattavasti entistä paremmin!

Hormisaneeraus putkittamalla

Hormisaneeraus putkittamalla tarkoittaa hormin korjaamista sisäpiippuasennuksen avulla. Tällöin asennamme savupiippuun haponkestävän Hormex-teräsputken (öljypolttimoilla varustettuihin Ø 100 mm putken, puukäyttöisiin min. Ø 120 mm putken). Sisäpiippu suojaa hormia tehokkaasti kattilan palokaasuilta, mikä pidentää hormin käyttöikää. Putkitusta voidaan käyttää myös hormin koon pienentämiseen tulisijalle sopivaksi.

Hormisaneerauksella voidaan pelastaa myös käyttökiellossa oleva tiilipiippu. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Ota yhteyttä »