PÖNTTÖUUNIT

KLASSIKKO LUO TUNNELMAA

Pönttöuuni on perinteinen, varaava tulisija joka on lämmittänyt suomalaisia koteja pohjolan kylmissä oloissa jo viime vuosisadan vaihteesta lähtien.

Erinomaiset lämmitysominaisuudet ja pelkistetyn tyylikäs muotoilu tekevät tästä kodin tunnelmanluojasta klassikon. Pönttöuuni sopii sekä arvokoteihin, maalaishenkiseen miljööseen että moderniin kotiin. Tulisijat Pohjanmaa valmistaa tätä klassikkoa erilaisilla luukuilla, useassa eri koossa ja väreissä vain parhaita materiaaleja käyttäen. Tuotteemme ovat CE-teastattuja ja sertifioituja. Valmistamme jokaisen uunin alusta asti omalla tehtaallaamme, varmistaen näin turvallisuuden, korkean laadun ja pitkän käyttöiän.

Pönttöuuni voidaan liittää tiilihormiin joko ala- tai yläliitoksella sekä valmispiippuun yläliitoksella. Käytämme tuotantoprosessisamme vain CE-merkittyjä, testattuja ja kuumuudenkestäviä tuotteita.

Muurattuna tai tarvikepakettina

Voit tilata pönttöuunin joko valmiiksi asennettuna tai tarvikepakettina. Halutessasi voit tilata myös pelkät uunin kuoret haluamallasi värillä. Jos haluat valmiin asennuksen niin ammattimuurareiden verkostomme kattaa koko Suomen. Muuraustyön kesto on n. yksi työpäivä. Huolehdithan että muurauspaikalla on sähköä ja vettä saatavilla.

1. Valitse koko

Uunin koko valitaan huonekorkeuden ja tilan mukaan. Uunin halkaisija voi olla 64, 70, 77 tai tilauksesta aina 100 cm asti. Korkeus voidaan valita 100-300 cm:n väliltä, 10 cm:n välein.

2. Valitse väri

Voit valita värin joko 11 perusväristämme tai tilauksesta voit valita uunillesi minkä tahansa RAL Classic -värikartan värin. Perusvärit näet oheisessa kuvassa. Kuvan saat klikkaamalla suuremmaksi.

3. Valitse luukku

Uunin luukkumalleja on kymmenen erilaista. Luukkumalleihin voit tutustua oheisessa kuvassa. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Toimitus

Valmistamme uunien kuoret ja valuosat alusta asti omalla tehtaallamme Kauhavalla. Uunit toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti Postin rahtikuljetuksella. Voit halutessasi myös noutaa toimituksen tehtaaltamme Kauhavalta osoitteesta Hukinkuja 2.

Scroll to Top