Etsitkö osaavaa tulisijan asentajaa?

Puukkojunkkari asentaa erilaiset tulisijat tilan ja käytön mukaan niin Kauhavan, Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan kuin lähiseutujenkin alueella. Teemme tulisija-asennuksia yli 10 vuoden kokemuksella, joten voit luottaa työmme kestävään ja laadukkaaseen jälkeen kohteesta riippumatta.

Tulisijalla on yllättävän keskeinen sija kodin sisustuselementtinä – siksi se kannattaa valita huolella käytännöllisten seikkojen lisäksi. Suunnittelemme ja asennamme juuri oikeanlaisen tulisijan vastaamaan tarvettasi.

Jøtul – laadukas norjalainen tulisija

Jøtul on maailman johtava tulisijabrändi, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin kuuluvat niin kamiinat kuin elementti- ja kasettitakat. Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme tyylikkäät Jøtul-tulisijat avaimet käteen -palveluna niin koteihin kuin esimerkiksi vapaa-ajan asuntoihin. Tutustu Jøtul-mallistoon »

Pönttöuunilla vahvaa ilmettä kotiin

Pönttöuunista on moneen – se sopii niin klassiseen arvokotiin kuin modernimpaankin tilaan. Valittavana on useita värivaihtoehtoja ja luukkumalleja. Tuotekuvia päivitetään pian.

Tiilitakat

Haaveiletko perinteisestä tiilitakasta? Me suunnittelemme ja toteutamme kohteeseesi tiilitakan, joka kestää niin katsetta kuin aikaa. Muurauksessa käytämme Weberin laadukkaita tulisijalaasteja.

Ota yhteyttä »